Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

SLOWAKIJE

Somlyó

Somlyó toont alles wat Mátyás te bieden heeft op het gebied van Pinot Blanc, waarbij hij eeuwenoude tradities combineert met een unieke en moderne kijk op het maken van natuurwijn. Rijpe perzik en peer in de neus, gevolgd door een ziltige mineraliteit
€22,00

Sandwich

Gemaakt volgens de methode die Andras de sandwich noemt: fermentatie op de schil gedurende 4 weken in lagen van hele trossen afgewisseld met lagen geperste druiven. Het resultaat is deze fun easy to drink energy bomb, met aroma's van peer, vijgen en thee
€19,00

Natural Born Sipper

30% riesling op schil, 30% traminer op schil, 20% direct geperste feteasca regala , 20% pinot noir / pinot gris co-fermentatie
€22,00

Impressio

30 procent blaufränkisch, 70 pinot noir, waarvan de helft geplukt van ongesnoeide stokken. Vroeg in het seizoen geoogst, gevolgd door een fermentatie van 2 weken en 5 maanden op oud eiken, maken dit een drinkbare, plezierige en toch geconcentreerde wijn
€22,00

Ösztövér

Energiek, zonnig en funky, deze frisse blend van Traminer en Chardonnay (op de schil gefermenteerd gedurende 3 weken), en Feteasca en Sauvignon Blanc (3 dagen schil-contact). 8 maanden gerijpt in oude vaten, met aroma's van lychee, mandarijn en kweepeer
€21,00

Sweet Dreams

Een zoete pinot blanc die fris, mineraal, fruitig en niet te plakkerig is. Perfect te combineren met fruitige desserts en paté!
€23,00

P3

Met deze wijn gaan Andras en zijn vader terug naar de eeuwenoude, rood-en-wit, alles-in-één methode. Het is een co-fermentatie van 3 Pinots, tweederde gefermenteerd op hele trossen. Een diverse, energieke wijn die het midden houdt tussen rosé en rood
€21,00

Black Label

Een witte blend uit Moravië van een hoop druiven (Veltlin, Vlasak, Rynak, Sylvan, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc) die tegelijkertijd zijn geoogst en samen zijn verwerkt. 9 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten en fantastisch lekker
€24,00

Sara-Dora #5

Vernoemd naar de eerste twee kleinkinderen in de familie Mátyás - Sára en Dóra, een traditie die begon in 2013 - waarbij #5 de 5e versie van deze heritage wijn is. Een mooie ronde en elegante oranje met een flinty afdronk
€21,00

Not for Sale

100% Chardonnay druiven, 10 maanden gerijpt in een betonnen ei, zonder schilwerking.
€26,00

Qvevri

Veltlinské zelene uit Devín gefermenteerd op de schil en 6 maanden gerijpt in Georgische kleivaten (Qvevri), die in de grond begraven liggen. Hierna wordt de wijn geperst en 3 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
€24,00

Orange Label

Een blend van Vlasak uit Moravië en Riesling uit Devín. Druiven worden 4 weken op de schil bewaard in een open-vat fermentatie, vervolgens geperst en 10 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
€28,00

Red Label

100% Frankovka uit Moravië. 25% van de druiven werd vier weken in hele trossen gefermenteerd, daarna geperst en 12 maanden gerijpt in Franse en Oostenrijkse vaten.
€26,00

Pinot

Een Pinot Noir uit Devín! Gemaakt met een vier weken durende 50% hele trosfermentatie en vervolgens geperst en bewaard in Franse vaten.
€30,00

Dark Ages

Een blend van Grüner Veltliner en Riesling, 24 uur gemacereerd op de schil. Hierna wordt de most gefermenteerd in houten vaten en 10 maanden gerijpt. Opzettelijk gebotteld met droesem, dus Filips advies is om te schudden voor het serveren of te decanteren
€24,00