Ga voor full funk met deze uitgesproken oranje petnat: appelig, gistig en fris, met hints van rozen en lychee. De fles heeft een een kroonkurk, dus makkelijk mee te nemen naar het park, op de boot of naar een feestje
Pinot Noir van wijngaard "Hangman's Hill", erg lang (een jaar) gefermenteerd op oud Oostenrijks eiken. Het drinkt bijna als een blanc de noir met aroma's die strak en behoorlijk reductief zijn. Stefan's manier om te laten zien Rosé hoog niveau kan hebben
Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har
Rebel fave alert! Wilde, spicy rosé met structuur, Blaufränkisch van een noordelijke wijngaard met koud klimaat en zware klei. De druiven worden enkele dagen geweekt in een semi-gesloten klein vat en daarna gefermenteerd in 1200lt. Oostenrijkse eiken vate
Van de wijngaard Bodigraben, gelegen op 450m boven zeeniveau op een steile en rotsachtige locatie. Delicate en elegante Blaufränkisch, met een florale neus. Fijne tannines worden aangevuld door een kristalheldere mineraliteit en tonen van kers en bosbes.
Een kleine wijngaard geplant in 1962 op een hoog plateau, omgeven door bos. Fossiele kalksteen geeft overdag warmte, het bos geeft koele lucht. Vanwege de oude stokken en moeilijke grond is de totale productie jaarlijks slechts 1 vat met 20 maanden rijpin
Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
Pinot Noir uit het meest Oostelijke deel van Oostenrijk, een super toegankelijke fruitbom van een wijn. Het enige dat meer toegankelijk is dan de wijn, is de fles (geen kurk)
Fris, aromatisch en bloemig, lentelucht vibes, gevolgd door gemalen gember, grapefruit en citroen. Licht en goed uitgebalanceerd, levendig, drinkbaar met een lange afdronk.
Een opbeurende rechttoe rechtaan rosé: fris, licht zoutig en heerlijk sappig, met tonen van aardbei, moerbei, kruisbes en dragon. Gefermenteerd en gerijpt in oude Bourgogne vaten en onder flor voor minimaal 5 maanden
Kolfok komt van lokaal Burgenlands dialect en betekent 'buitenbeentje'. Een naam die Stefan van zijn opa kreeg toen hij niet naar de kerk wilde. Remember Furmint is een knipoog naar traditioneel Burgenland - Geel fruit en fijne en geïntegreerde zuurtjes.
Enorm drinkbare en levendige rode blend, vooral als je 'm licht gekoeld inschenkt. Boordevol levendige rode en zwarte vruchten, een beetje kruiden en een verfrissend zuurtje.