Alle typische Barolo kwaliteiten in een verteerbare en elegante uitvoering die we de hele avond door zouden kunnen drinken. Toasty toontjes, verse munt en kamille
Deze frizzante is gemaakt met Pupo Zero Greco als basiswijn, natuurlijk hergist met inheemse gisten waaraan de most van dezelfde druiven is toegevoegd. Vrolijk sap met structuur en karakter, en aroma's van gedroogde abrikozen en verse kruiden
Pittige oranje van Greco di Tufo met slechts 2 dagen schilcontact, maar een structuur die staat als een huis, fijne zuren en tonen van nectarine, ananas, citrus en munt. Deze fles is op voor je het weet
Een showstopper met structuur, deze frizzante gemaakt met Pupo Zero Rosato als basiswijn. Natuurlijk gefermenteerd met inheemse gisten en druiven-eigen most, met aroma's van granaatappel, bosbessen en een beetje ziltigheid
Een wijn waar je poetisch van wordt. Zeer intense geur van morellen en kersen omlijst door een aardsige oergeur van regen na een hittegolf. Fruit, bloemen en een eindeloze afdronk
De wijn die ons verliefd deed worden op de Aleatico druif. De Lazio-local brengt intens aromatische wijnen voort die barsten van roos en hibiscus. Le Coste laat 'm het liefst een maceration carbonique ondergaan, om een lichte speelse stijl te creëren
Fiano geoogst in de koele uren van de ochtend en direct gevinifieerd in de kelder. Zachte persing, fermentatie in stalen tanks, rijping sur lie gedurende zes maanden. Prachtig zuiver, fris, lineair en zilt met citrus en hints van zeegroenten en kruiden.
Catarratto met lange schilweking, waardoor de wijn veel karakter heeft. Medium-bodied en toch fris, licht ziltig, zachte tannines, met hints van gist, vers gemaaid gras en verse amandel
De Timorasso is een kwetsbare druif en was bijna uitgestorven, tot Walter Massa hem weer aanplantte. Zijn Timorasso's worden beschouwd als de beste witte wijnen van Piemonte. Montecitorio is vol en groots, met aromas van honing, noten, peer en abrikoos
Een wat stevigere stijl Valpolicella, doordat een gedeelte van de druiven gedurende 15-20 dagen gedroogd wordt. Daarmee gaat het langzaam al naar een "Ripasso” toe. Jammie rood fruit met wat kruidigheid en witte peper. Soepel en vol met fijne tannines.
Geproduceerd met druiven van een klein perceel van een halve hectare. genaamd "vigna piccola". Druiven macereren zes dagen, deels in hout en deels in stalen tanks. Dit wordt gevolgd door een rijping van een jaar, 80% in tanks en 20% in eiken tonneaux.
Rosé bubbel met hergisting op fles door toevoeging van verse most. Il Fric is fijnzinnig, zacht maar aromatisch, met delicate tonen van framboos, aardbei en mandarijn, bloemige nuances die doen denken aan roos en jasmijn en een lange zilte afdronk
De wijn die ons verliefd deed worden op de Aleatico druif. De Lazio-local brengt intens aromatische wijnen voort die barsten van roos en hibiscus. Le Coste laat 'm het liefst een maceration carbonique ondergaan, om een lichte speelse stijl te creëren
Bijna bij toeval geboren. Als een Jura, maar met nuances van Marsala. In 2013 werd het vat vergeten in de kelder, waardoor schimmel en flor ontstonden die de wijn op natuurlijke wijze beschermden. Hints van vanille en een warme, droge en licht zilte smaa