Fiano geoogst in de koele uren van de ochtend en direct gevinifieerd in de kelder. Zachte persing, fermentatie in stalen tanks, rijping sur lie gedurende zes maanden. Prachtig zuiver, fris, lineair en zilt met citrus en hints van zeegroenten en kruiden.
Catarratto met lange schilweking, waardoor de wijn veel karakter heeft. Medium-bodied en toch fris, licht ziltig, zachte tannines, met hints van gist, vers gemaaid gras en verse amandel
Na een eerste gisting volgt een tweede gisting met de druivenschillen die werden gebruikt om Amarone te maken. Vervolgens 24 maanden rijping in eikenhouten vaten. Krachtig, met tonen van gekonfijt fruit. Vol en rond, maar toch soepel.
Bijna bij toeval geboren. Als een Jura, maar met nuances van Marsala. In 2013 werd het vat vergeten in de kelder, waardoor schimmel en flor ontstonden die de wijn op natuurlijke wijze beschermden. Hints van vanille en een warme, droge en licht zilte smaa