Een knisperend frisse rode die gekoeld ook lekker drinkt. Pure en minerale typische Grenache-tonen verkregen met slechts 5 dagen maceratie, 8 maanden gerijpt in betonnen ei en oud Frans eiken. Een voorbeeld van wat oude wijnstokken kunnen doen in de Gard!
100% Cinsault afkomstig van het domaine in de Gard. De druiven krijgen 12 dagen maceratie en rijpen 12 maanden in eiken vaten (foudre), amforen en roestvrijstalen tanks. Een complex rood met delicate tannines, lange mineraliteit en peperige aardbeientonen
Een gevaarlijk drinkbare wijn van steen- en kleigrond. 7 dagen maceratie zonder pumpovers of punchdowns om een elegante en complexe structuur te behouden, 8 maanden gerijpt in roestvrij staal. Super fruitig met tonen van pepermunt en bosbessen.
Gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden en daarna 4 maanden in stalen vaten. In de neus vind je vlierbloesem en grafiet. In de mond een hoop kers en rode bes, gecombineerd met een lange minerale afdronk. Groot rijpingspotentieel.
Bubbels die geschikt zijn voor zowel zonnige als regenachtige dagen! Delicate hints van witte perzik, gember en een lange, zilte afdronk. Hij doet wat ie belooft, boordevol umami, in evenwicht gehouden door een lichte en verfrissende bubbel.
Een levendige rosé petnat, perfect voor de apero! Vergisting in de fles, waardoor de natuurlijke bubbels ontstaan. Na 9 maanden rijping sur lie worden de wijnen gedegorgeerd. Fris en fruitig, met aroma's van verse aardbeien en kersen.