Een frisse maar volle, en pure Chenin Blanc met tonen van rijpe peer en appels gecombineerd met steenfruit en een minerale afdronk. Een nieuwe favoriet in je voorraadkast!
Prachtig elegante maar volle en rijpe Sauvignon Blanc van Mathieu Coste. Een maand schilcontact, gevolgd door nog een jaar in het vat. Super clean, met citrus en peer, super kruidig en smaakt naar meer! Goed om eerst in een karaf te schenken.
Gemaakt met de eeuwenoude ‘vin de voile’-techniek, wat betekent dat de wijn onder een sluier van gist rijpt, waardoor In Utero prachtige oxidatieve tonen krijgt in combinatie met een geweldige zuurgraad. Complex, elegant en tijdloos
Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
Een blend van Vlasak uit Moravië en Riesling uit Devín. Druiven worden 4 weken op de schil bewaard in een open-vat fermentatie, vervolgens geperst en 10 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Vol citrus, gebakken appel en een uitgesproken mineraliteit. Gecombineerd met een vleugje gerookt hooi en mooie zuren, allemaal prachtig geïntegreerd in opvoeding op eikenhouten vaten, waardoor je een complexe Chardonnay met een medium body krijgt.
Enorm drinkbare en levendige rode blend, vooral als je 'm licht gekoeld inschenkt. Boordevol levendige rode en zwarte vruchten, een beetje kruiden en een verfrissend zuurtje.
Een blend van Roussanne, Marsanne en Vermentino, een week schilwerking en gemaakt ter ere van Sybille's zoon. Een prachtig aromatische wijn vol met exotisch fruit, bittere sinaasappel en abrikozen en prachtig goud. Gestructureerd, intens en complex AF
Een knisperend frisse rode die gekoeld ook lekker drinkt. Pure en minerale typische Grenache-tonen verkregen met slechts 5 dagen maceratie, 8 maanden gerijpt in betonnen ei en oud Frans eiken. Een voorbeeld van wat oude wijnstokken kunnen doen in de Gard!
Met deze wijn gaan Andras en zijn vader terug naar de eeuwenoude, rood-en-wit, alles-in-één methode. Het is een co-fermentatie van 3 Pinots, tweederde gefermenteerd op hele trossen. Een diverse, energieke wijn die het midden houdt tussen rosé en rood
Gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden en daarna 4 maanden in stalen vaten. In de neus vind je vlierbloesem en grafiet. In de mond een hoop kers en rode bes, gecombineerd met een lange minerale afdronk. Groot rijpingspotentieel.
100% Cinsault afkomstig van het domaine in de Gard. De druiven krijgen 12 dagen maceratie en rijpen 12 maanden in eiken vaten (foudre), amforen en roestvrijstalen tanks. Een complex rood met delicate tannines, lange mineraliteit en peperige aardbeientonen
Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har
Veltlinské zelene uit Devín gefermenteerd op de schil en 6 maanden gerijpt in Georgische kleivaten (Qvevri), die in de grond begraven liggen. Hierna wordt de wijn geperst en 3 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Biau is oud Frans voor beau (mooi), wat ie ook is. Een fijne, lichte, complexe wijn met aroma's van zwart fruit en kersen, mooie structuur en fijne goed geïntegreerde tannines. 100% puur sap met een verbazingwekkende jeugdigheid voor 6 jaar in het vat
Een kleine wijngaard geplant in 1962 op een hoog plateau, omgeven door bos. Fossiele kalksteen geeft overdag warmte, het bos geeft koele lucht. Vanwege de oude stokken en moeilijke grond is de totale productie jaarlijks slechts 1 vat met 20 maanden rijpin
Vergeet alles wat je weet over viognier, dit is een one of a kind! Jean heeft de viognier gemacereerd, geperst met roussanne-schillen en gerijpt in Amphora. Bij funky houdt deze wijn niet op: wild en vol leven, als een rockband uit de 70's
Een witte blend uit Moravië van een hoop druiven (Veltlin, Vlasak, Rynak, Sylvan, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc) die tegelijkertijd zijn geoogst en samen zijn verwerkt. 9 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten en fantastisch lekker