100% Frankovka uit Moravië. 25% van de druiven werd vier weken in hele trossen gefermenteerd, daarna geperst en 12 maanden gerijpt in Franse en Oostenrijkse vaten.
Een elegante blend met in de neus mandarijnen, gele appels en grapefruit. Op het pallet wat speelse citrus, met een evenwichtige mineraliteit. Een romige, gelaagde en frisse wijn
Geproduceerd met druiven van een klein perceel van een halve hectare. genaamd "vigna piccola". Druiven macereren zes dagen, deels in hout en deels in stalen tanks. Dit wordt gevolgd door een rijping van een jaar, 80% in tanks en 20% in eiken tonneaux.
3 weken gemacereerde Gewürztraminer met een aromatische steenfruit karakteristiek, geblend met Riesling voor een friszure toevoeging. Serieus elegant en spannend van begin tot eind, met tonen van lichee, bloesem en grapefruit. Een huisfavoriet.
Rosé bubbel met hergisting op fles door toevoeging van verse most. Il Fric is fijnzinnig, zacht maar aromatisch, met delicate tonen van framboos, aardbei en mandarijn, bloemige nuances die doen denken aan roos en jasmijn en een lange zilte afdronk
De Timorasso is een kwetsbare druif en was bijna uitgestorven, tot Walter Massa hem weer aanplantte. Zijn Timorasso's worden beschouwd als de beste witte wijnen van Piemonte. Montecitorio is vol en groots, met aromas van honing, noten, peer en abrikoos
Intense en complexe merlot zoals je die nergens anders tegen komt (behalve misschien bij Radikon een stukje verderop). Bosbessenjam, getoaste specerijen, zachte tannines en een eindeloze afdronk
Vernoemd naar Jordi's kat, is dit een dorstlessende en energieke wijn met een licht, fris en
fruitig karakter. Rode appel, peer, meloen, perzik, witte bloemen, met een ondertoon van gist en beschuit
Fris, aromatisch en bloemig, lentelucht vibes, gevolgd door gemalen gember, grapefruit en citroen. Licht en goed uitgebalanceerd, levendig, drinkbaar met een lange afdronk.
Een blend van Vlasak uit Moravië en Riesling uit Devín. Druiven worden 4 weken op de schil bewaard in een open-vat fermentatie, vervolgens geperst en 10 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Een levendige en ietwat zilte wijn met een nootachtige textuur gecombineerd met mooie zuurtjes. Alles bij elkaar levert het een zeer doordrinkbare en rijke wijn op. Lekker met fruit de mer, of gewoon zoals ie is.