Enorm drinkbare en levendige rode blend, vooral als je 'm licht gekoeld inschenkt. Boordevol levendige rode en zwarte vruchten, een beetje kruiden en een verfrissend zuurtje.
Een frisse maar volle, en pure Chenin Blanc met tonen van rijpe peer en appels gecombineerd met steenfruit en een minerale afdronk. Een nieuwe favoriet in je voorraadkast!
Met deze wijn gaan Andras en zijn vader terug naar de eeuwenoude, rood-en-wit, alles-in-één methode. Het is een co-fermentatie van 3 Pinots, tweederde gefermenteerd op hele trossen. Een diverse, energieke wijn die het midden houdt tussen rosé en rood
Een blend van Grüner Veltliner en Riesling, 24 uur gemacereerd op de schil. Hierna wordt de most gefermenteerd in houten vaten en 10 maanden gerijpt. Opzettelijk gebotteld met droesem, dus Filips advies is om te schudden voor het serveren of te decanteren
Een blend van Roussanne, Marsanne en Vermentino, een week schilwerking en gemaakt ter ere van Sybille's zoon. Een prachtig aromatische wijn vol met exotisch fruit, bittere sinaasappel en abrikozen en prachtig goud. Gestructureerd, intens en complex AF
Een wijn waar je poetisch van wordt. Zeer intense geur van morellen en kersen omlijst door een aardsige oergeur van regen na een hittegolf. Fruit, bloemen en een eindeloze afdronk
Prachtig elegante maar volle en rijpe Sauvignon Blanc van Mathieu Coste. Een maand schilcontact, gevolgd door nog een jaar in het vat. Super clean, met citrus en peer, super kruidig en smaakt naar meer! Goed om eerst in een karaf te schenken.
Veltlinské zelene uit Devín gefermenteerd op de schil en 6 maanden gerijpt in Georgische kleivaten (Qvevri), die in de grond begraven liggen. Hierna wordt de wijn geperst en 3 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Vol citrus, gebakken appel en een uitgesproken mineraliteit. Gecombineerd met een vleugje gerookt hooi en mooie zuren, allemaal prachtig geïntegreerd in opvoeding op eikenhouten vaten, waardoor je een complexe Chardonnay met een medium body krijgt.
Een witte blend uit Moravië van een hoop druiven (Veltlin, Vlasak, Rynak, Sylvan, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc) die tegelijkertijd zijn geoogst en samen zijn verwerkt. 9 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten en fantastisch lekker
Op de schil gefermenteerde chenin blanc, gerijpt in terracotta amfora. Intense neus met tonen van sinaasappel en steenfruit. Droog maar vol op het fruit, met een kruidige ondertoon
Een blend van Vlasak uit Moravië en Riesling uit Devín. Druiven worden 4 weken op de schil bewaard in een open-vat fermentatie, vervolgens geperst en 10 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Een elegante blend met in de neus mandarijnen, gele appels en grapefruit. Op het pallet wat speelse citrus, met een evenwichtige mineraliteit. Een romige, gelaagde en frisse wijn
Serieuze Chateauneuf-du-Pape met donkere aroma's, maar met een levendige ondertoon. Levendige aromas van zwarte framboos en zwarte kers, met een vleugje gekonfijte lavendel en neutraal eiken
100% Cinsault afkomstig van het domaine in de Gard. De druiven krijgen 12 dagen maceratie en rijpen 12 maanden in eiken vaten (foudre), amforen en roestvrijstalen tanks. Een complex rood met delicate tannines, lange mineraliteit en peperige aardbeientonen
Biau is oud Frans voor beau (mooi), wat ie ook is. Een fijne, lichte, complexe wijn met aroma's van zwart fruit en kersen, mooie structuur en fijne goed geïntegreerde tannines. 100% puur sap met een verbazingwekkende jeugdigheid voor 6 jaar in het vat
Deze Curtimenta heeft klassieke schilcontactaroma's in de neus, zoals theebladeren en citroengras. In smaak heeft ie vergelijkbare vibes, sappig met een kruidige ondertoon fijne zuurtjes, zachte tannines en een stevige afdronk met hints van citrusschil
Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har