Een blend van Vlasak uit Moravië en Riesling uit Devín. Druiven worden 4 weken op de schil bewaard in een open-vat fermentatie, vervolgens geperst en 10 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Een witte blend uit Moravië van een hoop druiven (Veltlin, Vlasak, Rynak, Sylvan, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc) die tegelijkertijd zijn geoogst en samen zijn verwerkt. 9 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten en fantastisch lekker
Veltlinské zelene uit Devín gefermenteerd op de schil en 6 maanden gerijpt in Georgische kleivaten (Qvevri), die in de grond begraven liggen. Hierna wordt de wijn geperst en 3 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
100% Frankovka uit Moravië. 25% van de druiven werd vier weken in hele trossen gefermenteerd, daarna geperst en 12 maanden gerijpt in Franse en Oostenrijkse vaten.
Een blend van Grüner Veltliner en Riesling, 24 uur gemacereerd op de schil. Hierna wordt de most gefermenteerd in houten vaten en 10 maanden gerijpt. Opzettelijk gebotteld met droesem, dus Filips advies is om te schudden voor het serveren of te decanteren